Petersnijders.info

Home » Geen categorie » Welkom

Welkom

Welkom op mijn weblog.

U vindt hier veel praktische informatie over het in teamverband bouwen aan een samenwerkende en lerende cultuur en de rol van de schoolleider daarbij. Alhoewel de weblog zich met name op de onderwijssector richt, zal een groot deel van de informatie wellicht ook buiten het onderwijs van nut kunnen zijn.

De manier waarop mensen leren is door de komst van internet en social media voorgoed veranderd. Steeds vaker kunnen we spreken over een ‘free flow of information and knowledge’. Middels deze weblog hoop ik daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Ik wens u veel leesplezier !

Peter Snijders


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.